1 Followers
25 Following
suzzanesolari

suzzanesolari

Irwin Consulting Services Review: Hur man kan vara säker på bergen i vinter

Vintern hade definitivt kommit den här gången och andra människor skulle vilja fira semesterperioden med en viss utmaning genom att klättra upp berg. Det finns en hel del individer som är mycket ivriga om utomhusaktiviteter och vintern kan vara en ytterligare utmaning för deras passion. Men med varje satsning du kommer att ta, Irwin konsulttjänster skulle vilja att du alltid se till din egen säkerhet och andra människor runt omkring dig.

 

Dina vänner, kollegor eller hela familjen kan ta på sig olika aktiviteter på snöiga berg som snöskor, Skidåkning, eller andra relaterade aktiviteter. Men lokala myndigheter skulle vilja påminna människor att utrustas med ordentlig utrustning och färdigheter innan klättring för att överleva alla aldrig tidigare skådade händelser på fjällen.

 

Se till att platsen är säker och öppen, och även lämplig för din hälsa eller konditionsnivå. Informera några släktingar eller nära vänner om platsen för din utflykt inklusive Beräknad tid och datum för din återkomst samt instansen när de ska ringa för hjälp.

 

Det är ofta rekommenderas att klättra berg i en grupp av två eller flera för att få den skadade behandlas av den andra och ta hand om honom eller henne i händelse av en nödsituation. Men om du går Solo, ta med material som behövs för din överlevnad och alltid redo telefonen för nödsituationer kontakt.

 

Du vill inte vara instängd i mörkret på bergen så bär med dig ett antal ljuskällor som beror på hur många nätter och dagar du planerar att tälta eller stanna i berget. Irwin Consulting Services uppmuntrar dig att vara helt förberedd för det mörka eftersom det kan medföra vissa faror för dig som är okända under dagsljus.

 

Inte panik när du märkte att du redan är förlorad, men istället samla dina tankar och hålla dig varm. Räddare kan rida en helikopter så se till att du är synlig från himlen. I fall det finns en brådskande nödsituation vänta inte tills det blir mörkt att ringa för hjälp. Ju tidigare desto bättre eftersom detta kommer att ge räddare mer tid att komma in i dig medan solen fortfarande är uppe.

 

I USA kan du fortfarande nå 9-1-1 även utan någon signal på telefonen eftersom systemet kommer att aktivera alla cell tornet. Aldrig börja ett äventyr utanför ditt hem med en låg bat telefon eftersom du behövde för att säkra en fulladdad telefon för att kontakta hjälp i händelse av nödsituationer. Om möjligt, ta med en satellittelefon med dig eftersom det kan finnas ett scenario där du kan vara instängd i en plats utan cell tjänst alls.

 

Tyvärr kan en lavin hända när du klättrar ett snöigt berg så utrusta dig med lavin säkerhetsutrustning som en transceiver, sond, spade, och kunskap om hur man använder dem på rätt sätt. För att minska lavin exponering, lära sig att navigera genom terrängen.

 

Irwin Consulting Services förstår den passion som finns inom dig att ta utmaningen att klättra snöiga berg eller helt enkelt göra milda aktiviteter med hela familjen i vinter och semesterperioden, alltså gruppen skulle bara vilja att ni är engagerade i säkerställa alla andras säkerhet i denna strävan.